Nemcsak a betörő, de utána egy másik páros is lopott a karcsai úti benzinkútról Dunaszerdahelyen!

2021. április 8. - 12:54 | Régió

Húsvéthétfő hajnalán egy személy betört, majd lopott a dunaszerdahelyi Karcsai úton lévő Gas benzinkútról, de nem ő volt az egyedüli. 

A betöréssel és a lopással kapcsolatos értesülésünket megerősítette Zlatica Antalová kerületi rendőrségi szóvivő. Hajnali három körül érkezett az első elkövető a benzinkúthoz, melynek kiadóablakát egy fejszével betörte. Ezt követően benyúlt rajta, és ellopott egy dobozt, melyben az aprópénzt tárolják, valamint különböző dohánytermékeket, amelyeket a résen át elért - tudtuk meg a szóvivőtől. Összesen 600 euró kárt okozott az ellopott dohányáruval és a betört ablakkal.

Nem sokkal később a betört ablakot egy másik páros, egy férfi és egy nő is észrevették, majd kaptak az alkalmon, és benyúltak ők is az ablakon némi cigiért. Összesen kb. 60 eurónyi cigarettát emeltek el. Őket a rendőrségnek sikerült szinta azonnal azonosítania, a kis értékű lopásért szabálysértési eljárás alá vonták őket.

A betörő után azonban továbbra is nyomoznak. Antalová közölte, lopás ügyében indult büntetőeljárás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

(parameter)