Nemrég pucéran rohangált az utcán, most élőben közvetítette, ahogy a túsztárgyalók és a rendőrök megpróbálnak hozzá bejutni

2023. szeptember 20. - 10:37 | Régió

Hétfőn este rendőröket és túsztárgyalókat vezényeltek ki ahhoz a 30 éves férfihez, aki nemrég pucéran rohangált Nyitra utcáin. Ráadásul az egészet élőben közvetítette a közösségi oldalán – számolt be róla a noviny.sk.

Nemrég pucéran rohangált az utcán, most élőben közvetítette, ahogy a túsztárgyalók és a rendőrök megpróbálnak hozzá bejutni
Illusztráció (Fotó: TASR)

A férfi este 8 óra körül tett élő bejelentkezést a közösségi oldalán, és zavart állapotban közölte, hogy a rendőrség megpróbál hozzá bejutni. A helyszínre túsztárgyalót is hívtak. A férfi végül ajtót nyitott a rendőröknek, akik a pszichiátriára vitték őt.

Az illető egy ismerőse a TV JOJ-jal közölte, hogy a fiatal férfi karddal a kezében rohangált a folyosón, és az élő bejelentkezésen keresztül fenyegetőzött a rendőrséggel szemben.

A csatorna szerint a férfinek az elmúlt hétvégén is volt dolga a rendőrséggel, ugyanis egy kávézóban rátámadt a pincérnőre. A fiatalember állítólag nem titkolja, hogy pszichiátriai páciens, de minden bizonnyal drogproblémái is vannak. Jelenleg a nyitrai kórház pszichiátriai osztályán kezelik.


(noviny.sk)


Választási videóinterjú minden nap 18 órától a Paraméteren egészen szeptember 27-ig!

Eddigi adásaink: