Nemzetközi karateversenyen remekeltek a Seishin Karate Klub növendékei

2020. február 20. - 13:37 | Sport

Február második hétvégéjén a Seishin Karate Klub növendékei Tatán vettek rész egy nemzetközi karateversenyen.

Nemzetközi karateversenyen remekeltek a Seishin Karate Klub növendékei

A megmérettetésen három ország (Horvátország, Szlovákia és Magyarország) több mint háromszáz versenyzője küzdött meg. Mivel körmérkőzéses volt a verseny, így négyes csoportokat alakítottak ki a szervezők és mindenki tudott hármat küzdeni.

A csallóközi Seishin Karate Klubból nyolc versenyző lépett tatamira, közülük hárman a dobogó felső fokán végzett. Elsőnek Senkulič Dézi (Keszegfalva) küzdött. Két küzdelemben is toronymagasan győzött 6:0-ás arányban, az utolsó küzdelmet egy gyönyörű fejrúgással pedig 6:4-re nyerte meg.

Zezula Filip (Ekecs) következett, aki pontosságával és technikájával is kiemelkedett a súlycsoportjából. Mindhárom küzdelmét magas szintű technikával nyerte meg.

A haladók közül Sárai Csongor (Keszegfalva) az EKO szabályrendszerben küzdött. Első mérkőzését elveszítette a klubtársával, de a második küzdelemben egy erős magyar ellenféllel szemben tudott győzni. Szépen betartotta az edzői utasításokat, és mivel körbeverés volt a csoportjukban, és neki volt a legtöbb pontja, így megérdemeltem állt fel a dobogó felső fokára.

Eredmények:

Első helyezettek: Senkulič Dézi, Sárai Csongor (Keszegfalva), Zezula Filip (Ekecs)

Második helyezett: Bognár Kristián (Keszegfalva)

Harmadik helyezettek: Rakus Ján (Keszegfalva), Oláh Ákos (Ekecs), Lévai Krisztián, Szabó Koloman (Nemesócsa)

A Seishin harcosai február végén Horvátországba utaznak újabb versenyre.


(para)