A népszerű magyar rapper testvére lehet a korábban eltűnt magyar focista egyik gyilkosa

2021. május 11. - 20:10 | Külföld

Információk szerint a népszerű magyar rapper, Curtis testvére az egyik férfi, akit a rendőrség Katzenbach Imre volt MTK-focista megölésének gyanújával őrizetbe vett.

A népszerű magyar rapper testvére lehet a korábban eltűnt magyar focista egyik gyilkosa
Katzenbach Imre (Fotó: archív)

A Készenléti Rendőrség kedd hajnalban egyszerre több helyszínen is lecsapott a 2009-ben meggyilkolt exfocista ügyében. Az elfogásokat a Terrorelhárítási Központ egységei hajtották végre, írja a police.hu.

A Budapesten és Gyömrőn most elfogott három személy közül a 49 éves Sz. Lajost – aki értesülések szerint a rapper, Curtis testvére – és az 51 éves L. Istvánt a bűncselekmény konkrét elkövetésével, míg harmadik társukat mint felbujtót gyanúsították meg kedden a nyomozók.

Mindhárom személyt őrizetbe vette a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda, és előterjesztést tett letartóztatásukra a nyomozás felügyeletét ellátó Fővárosi Főügyészség felé, közölte a rendőrség.

A 45 éves Katzenbach Imre 2009-ben tűnt el XVII. kerületi otthonából. A nyomozók 2020. október 23-án Baranyajenő térségében találták meg, és azonosították földi maradványait. Kiderült: emberölés áldozatává vált.

(Telex)

Címkék: Katzenbach Imre, Curtis