A Netflixnél készül a Tőrbe ejtve című film folytatása

2021. április 1. - 12:59 | Kultúra

Két újabb epizód készül a Tőrbe ejtve című Daniel Craig főszereplésével forgatott krimihez - jelentette be szerdán a Netflix, miután megszerezte a produkciók jogait.

A Netflixnél készül a Tőrbe ejtve című film folytatása
-illusztráció- (Fotó: AP)

A streamingszolgáltató nem árulta el, hogy mennyit fizetett a Rian Johnson rendezésében készült, nagy sikert aratott film folytatásáért. A deadline.com hollywoodi hírportál azonban úgy értesült, hogy az összeg megközelíthette a 450 millió dollárt, és ezzel a Netflix egyik legnagyobb értékű projektjévé vált.

A filmben Craig Benoit Blanc nyomozót alakította. A színész a folytatásban is visszatér, és a rendezői székben is Johnson ül majd. A folytatás forgatókönyvét is Johnson írta, aki producerként is közreműködik Ram Bergman mellett. A forgatás még idén nyáron elkezdődhet.

A Netflix több konkurens streamingszolgáltatóval licitált a produkciók jogaira.

Az eredeti film egyébként a Media Rights Cable vállalkozása volt, és a Lionsgate nyerte el a forgalmazási jogait. A 40 millió dollárból forgatott krimiért világszerte 311,4 millió dollárt (96 milliárd forintot) fizettek a nézők a mozikban, Johnson pedig a legjobb eredeti forgatókönyv-kategóriában kapott Oscar-jelölést.

(MTI)

Címkék: Netflix