Niké Liga: Ifjabb Kozák alaposan beszólt a játékvezetőnek, ő viszont higgadt választ adott

2024. február 12. - 12:58 | Sport

A vasárnapi Trenčín-Košice (4:1) élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést követően a vendégek edzője, ifj. Ján Kozák a találkozó játékvezetőjét, Michal Smolákot bírálta.

Niké Liga: Ifjabb Kozák alaposan beszólt a játékvezetőnek, ő viszont higgadt választ adott
Fotó: TASR

„Jól felkészültünk a mai mérkőzésre, de egy perc után összeomlott az egész” – nyilatkozta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Kozák arra célozva, hogy csapata gyakorlatilag az egész mérkőzést emberhátrányban játszotta le.

Michal Smolák játékvezető már az ötödik percben kiállította a vendégektől Oleksandar Golikovot, az ezt követő szabadrúgás során pedig a hazaiak megszerezték a vezetést. A trencséniek végül 4:1-re diadalmaskodtak.

„Kézbe vette az irányítást egy úr, aki a játék része, de nem neki kellene lennie a legnagyobb sztárnak. Ma a legnagyobb sztár egy pocakos úr volt. Le volt maradva, nem volt profi és elrontotta az egész meccset” – magyarázta Kozák.

Smolák a Nový Čas érdeklődésére közölte, hogy kiáll Golikov kiállítása mellett, a döntést a VAR-ral is megvitatta. Kozák nyilatkozatát nem szeretné kommentálni, de szerinte mindenki tudja, hogy kire gondolt azzal a bizonyos pocakos úrral. Hozzátette: húsz éve tevékenykedik játékvezetőként, ez idő alatt pedig már mindenhez hozzászokott, és nem hagyja magát kihozni a sodrából.


(ViaČas.sk)