Nyakunkon a fűtési szezon: Így spórolhat fűtési költségein a ZSE új szolgáltatásával

2018. szeptember 26. - 09:18 | Belföld

Beköszöntött az ősz és hamarosan elkezdődik a fűtési szezon, amely általában szeptember végétől április végéig tart. A fűtési idény kezdete minden évben eltérő lehet, s legfőképp az időjárás alakulása befolyásolja. Általában akkor következik be, amikor a napi átlag külső hőmérséklet két egymást követő napon 13 Celsius-fok alá süllyed, valamint az előrejelzések szerint sem várható felmelegedés. Készüljön fel a fűtési szezonra és spóroljon fűtési költségein a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) legújabb szolgáltatásával! Válassza a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) kínálatából a Fűtés garanciával (Teplo so zárukou) szolgáltatást: igényeljen energiatakarékos hőszivattyút akár részletfizetéssel is, intelligens radiátorfejeket kiváló német minőségben vagy vételezzen földgázt kedvezőbb áron.

Nyakunkon a fűtési szezon: Így spórolhat fűtési költségein a ZSE új szolgáltatásával

Fizessen kevesebbet a földgázért! Akár 10%-os gázköltségcsökkentés? Lehetséges!

A hideg őszi és téli estéken semmire sem vágyunk jobban, mint élvezni a kellemes meleget otthonunkban családunk és barátaink körében. Mi a teendő, ha épp elromlik a gázkazán vagy elkezd csepegni a radiátor? Az ilyen és ehhez hasonló kellemetlenségek könnyedén orvosolhatók a Gáz garanciával szolgáltatással, ráadásul a gázbaleset elhárításáért és a gázkazán javításáért sem kell fizetnie. Ezen felül ezt a szolgáltatást teljesen ingyen kapja a gázszolgáltatáshoz.

”Minden ügyfelünk számára - akik megrendelték tőlünk a Gáz garanciával szolgáltatást - a D2 tarifától kezdődően, jelenleg 10%-kal kedvezőbb árat biztosítunk a gázszolgáltatásért a domináns gázszolgáltatóval ellentétben. A szolgáltatás különlegessége, hogy az ügyfél helyett biztosítjuk és térítjük a gázbaleset elhárítását, a gázkazán vagy a csöpögő radiátor javítását 150 € értékig, míg a javítások száma egy év alatt nincs korlátozva. Ez idáig ügyfeleinknek összesen 37 000 eurót spóroltunk meg szolgáltatásunknak köszönhetően, s ez az összeg folyamatosan nő ”, mondja Solčánsky Tomáš, a ZSE termékmenedzsere.

Energiatakarékos fűtési megoldások családi házakban és lakásokban

Építkezni szeretne, viszont az utcában nincs bevezetve a földgáz? Felejtse el a gázfűtést! Íme egy korszerű fűtési megoldás – a hőszivattyús rendszer, amely működéséhez nincs szükség gázvezetékre. Költséghatékony megoldást jelent, mivel üzemeltetése jóval olcsóbb a hagyományos fűtési rendszereknél, és sokkal kevesebb nem megújuló energiát használ fel az üzemeltetés során, s így környezetbarát is. Az ismert japán gyártó hőszivattyúival biztos lehet otthona fűtésében és hűtésében egyaránt. Hőszivattyút működtetni a kánikulában? Igen. A ZSE által kínált hőszivattyús rendszerek nyáron légkondicionálásra is használhatóak. Kedvezményes kínálatukban pedig már részletfizetéssel is igényelhető.

Elsősorban lakásokba ajánljuk az intelligens radiátorfejek telepítését, amelyek használatával lehetőség nyílik a hőmérsékletet idővezérléssel szabályozni és a fűtési időszakokat egyéni szükségletekhez igazítani, miközben energiát takarít meg.

További információkért keresse fel honlapunkat ITT: www.zse.sk/teplo

(PR-cikk)