A nyárasdiak a nádszegiek skalpját (is) szeretnék begyűjteni

2021. szeptember 14. - 19:08 | Sport

Az államünnep ellenére hétközben is zajlik a pontvadászat a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség hatáskörébe tartozó, tizennyolc csapatos bajnokságokban.

A nyárasdiak a nádszegiek skalpját (is) szeretnék begyűjteni
Karol Scholtz illusztrációs felvétele

A III. ligában az érsekújváriak elleni erőpróbán győzelemre hajtanak a még nyeretlen sereghajtó lévaiak. Nagy csatára van kilátás a vágsellyeiek és az ímelyiek, valamint a galántaiak és a nagyölvediek presztízscsatáján.

Az V. liga Déli csoportjában ezúttal három (Pozsonyeperjes–Jányok, FK Nagymagyar–Nagyabony, csallóközi régióderbi ezúttal három csallóközi régióderbi (Csenke–FK Nagymagyar, Nagyabony–Pozsonyeperjes, Lég–Egyházkarcsa) zajlik. Arra a kérdésre is választ kapunk, hogy kiheverték-e már a vasárnapi kiütéses vereséget a nagymagyariak (1:12), az illésházaiak (0:11) és a csenkeiek (1:9). Hodosban térhetnek vissza a győzelmek hullámhosszára a jókaiak. A nyárasdiak a nádszegiek skalpját is szeretnék begyűjteni.

Az V. liga Keleti csoportjában az ekeliek és a muzslaiak párharca került a szurkolók figyelmének a fókuszába.

Alábbi összeállításunkban a hétközi bajnoki mérkőzéseket irányító játékvezetők nevét közöljük.

TIPOS III. LIGA, NYUGAT-SZLOVÁKIA, 17. forduló – szerda, 16.00: Vágsellye–Ímely (Sárai), FC Nitra–Beluša (J. Švolík), Častkovce–Partizánske (Trnka), Nové Mesto nad Váhom–Marcelháza (Sedlár), Léva–Érsekújvár (Hybský), Galánta–Nagyölved (Šima), Garamkálna–Lednické Rovne (Bezák), FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble B–Malženice (Búri), Myjava–Považská Bystrica (Pecek).

NYUGAT-SZLOVÁKIAI V. LIGA, DÉLI CSOPORT, 17. forduló – szerda, 16.00: Illésháza–Kismácséd (Fabián), Hodos–Jóka (Hrabaj), Pozsonyeperjes–Jányok (Kišš), FK Nagymagyar–Nagyabony (Bircsák), Brodské–Csenke (Barczi), Lég–Egyházkarcsa (Kukan Zs,), Nyárasd–Nádszeg (Bleho), Zvončín–Šoporňa (R. Kováčik).

NYUGAT-SZLOVÁKIAI V. LIGA, KELETI CSOPORT, 17. forduló – szerda, 16.00: Zselíz–Podhájska (Debnár), Szímő–Pozba (Sák), Szentpéter–Komjatice (Gembický), Ekel–Muzsla (Baláž), Dulovce–Podlužany (Drobec), Lipová–Bánov (Cvešper), Kmeťovo–Nagykér (Urblík), Szőgyén–Šurany (Kiss), Dolný Ohaj–Ipolyszalka (Rajtár).

(ái)