Nyoma veszett egy 18 éves lánynak, csak a kabátját és a mobilját találták meg

2023. január 31. - 09:42 | Régió

A rendőrség a nyilvánosság segítségét kéri a 18 éves Terézia Macalíková megtalálásában, akit barátja látott utoljára január 28-án, a pozsonyi Osuského utcában.

Nyoma veszett egy 18 éves lánynak, csak a kabátját és a mobilját találták meg
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A TV Noviny szerint a Nagytapolcsányi járásból származó lány azóta senkinek sem jelentkezett, barátja elmondása szerint este fél nyolc körül váltak el azt követően, hogy veszekedtek. A lány ezután nem válaszolt barátja hívásaira és üzeneteire, nem sokkal később viszont azt írta neki, hogy az Öreg hídon tartózkodik.

Azonnal odament, de Terézia akkor már nem volt ott – a kabátját viszont otthagyta, benne a mobiljával és a pénztárcájával. A lány barátja értesítette a rendőrséget, ők pedig ezt követően a tűzoltókat és a bűnügyi osztályt, majd elkezdték keresni Teréziát.

A közösségi hálón is megosztották Terézia eltűnéséről szóló információkat. Egy lány erre reagálva közölte, hogy este nyolc óra körül a szüleivel haladt át a hídon, és látták Teréziát, ahogy ott üldögél. Egy nő szintén arra járt akkortájt, és miközben telefonált, sírást hallott a híd alól.

A lány középiskolában tanul, és nem Pozsonyban él – hétvégén épp barátjához ment látogatóba.

Terézia Macalíková sovány testalkatú, 160 centiméter magas, hosszú, vörös, göndör haja és zöldeskék szeme van, arca szeplős. Eltűnésekor fekete melegítőt, fekete pulóvert és fehér hócsizmát viselt. A rendőrség arra kéri a nyilvánosságot, hogy aki információval rendelkezik a lány hollétéről, vagy látta őt, az hívja a 158-as számot, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy hagyjon üzenetet a rendőrség Facabook-oldalán.


(tvnoviny.sk)

Címkék: eltűnt, lány, Pozsony