A nyugdíjasokat köszöntötték Hodosban

2017. december 11. - 10:36 | Régió

Vasárnap délután a nemeshodosi kultúrház a helyi nyugdíjasok népes táborával telt meg. A község mintegy 320 nyugdíjasából 130-an vettek részt az összejövetelen.

A nyugdíjasokat köszöntötték Hodosban
Anyalai János és Vontszemű Zoltán (Fotók: a szerző) - További képekért kattints!

Ahogy az minden évben szokás, idén is ünnepélyesen köszöntötték a község idősebb polgárait. Balódi László polgármester köszöntet mondott a megjelenteknek azért, hogy nem csak fiatalabb korukban, de nagyon sokan még most is azért dolgoznak, hogy építsék a közösséget, a községet. „Hálás vagyok azoknak, akik mindenhol jelen vannak és nem csak jelenlétükkel, de fizikailag is segítenek községünk fejlesztésében” – hangsúlyozta Balódi.

A nyugdíjasnapon fellépett a Megmaradásunkért Kultúrcsoport énekkara, illetve néhányan a tagok közül esztrádműsorral is szórakoztatták a vendégeket. Fellépett még Nagy Noémi, aki magyar nótákkal örvendeztette meg a nyugdíjasokat, illetve a helyi citerazenekar is. A vacsora alatt Vontszemű Zoltán és Anyalai János szórakoztatta a megjelenteket.

Hodos község nyugdíjasainak az önkormányzat 20 eurós vásárlási utalvánnyal kedveskedett, amelyet az egyik helyi élelmiszerboltban vásárolhatnak le.

(alsa)

Címkék: Hodos, nyugdíjasok