"OH HAPPY DAY" - Újévi gospel gála Pozsonyban és Dunaszerdahelyen!

2019. december 6. - 08:54 | Régió

Ígéretes gospel koncertek a világhírű "THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL" (New York) előadásában, amely együttessel Michael Jackson is szívesen koncertezett. Az afroamerikai The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásmódja mindenütt a világon garantálja a vitathatatlan minőséget. Ez a koncert valódi balzsam a léleknek és zenei csemege a fülnek. Érdemes megtekinteni - felejthetetlen élmény!

"OH HAPPY DAY" - Újévi gospel gála Pozsonyban és Dunaszerdahelyen!

Szeretettel meghívjuk az Európában turnézó Dwight Robson baptista tiszteletes "The GOLDEN VOICES of GOSPEL" (New York, USA) vérprofi afroamerikai hangszeres énekegyüttese csodálatos újévi koncertjeire 2020. januárjában a következő helyszíneken és terminusokban:

2020. január 3. (péntek, 18:30 órai kezdettel)

POZSONY - LIGETFALU, EVANGÉLIKUS TEMPLOM (Strečnianska 15)

Jegyelővétel:

 • Pozsonyban: +421 908 173 150
 • Somorján: Molnár könyv, +421 905 417 399
 • valamint folyamatosan a Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.sk)

Jegyár: 28 euró

2020. január 4. (szombat, 17:00 órai kezdettel)

DUNASZERDAHELY, CSAPLÁR BENEDEK VMK

Jegyelővétel Dunaszerdahelyen:

 • az elóKONCERT műsorirodában (Kukučín utca 459, Vállalkozók Háza, 1. emelet, rendelés és info: +421 905 654 349),
 • a Focus Music Shop lemezboltban (tel.: +421 915 707 006),
 • a Csaplár Benedek VMK szervezési osztályán,
 • a Molnár könyv üzletében, +421 905 417 399
 • valamint a Ticketportal hálózatában (www.ticketportal.sk)

Jegyár:

 • az I. osztályú jegy ára: 25 euró
 • a II. osztályú jegy ára: 22 euró

Bővebb info, jegyrendelés: www.elokoncert.sk, +421 905 654 349, elokoncert.ds@gmail.com

Dwight Robson afro-ameriaki baptista tiszteletes zenekara, a The Golden Voices of Gospel csapat összes tagja Amerikából repül Európába, ahol immár sok éve mindig november és január közti időszakban koncertezik. A zenekar általában 12 tagú hangszeres énekegyüttes, amelynek afro-amerikai tagjai remek zenészek és valamennyien kitűnő szólisták, hangjuk, énektudásuk nehezen űberelhető.

A The Golden Voices of Gospel profi együttessel szívesen dolgoznak/-tak együtt olyan világsztárok is, mint például Michael Jackson, Mariah Carey...

Nem véletlen az sem, hogy a csapatot jónéhány helyszín már 2021-re is lekötötte! Folyamatosan, évek óta nagy sikerrel koncerteznek Bécsben, Münchenben és sok-sok kisebb-nagyobb európai városban, ahova minden évben visszavárják őket.

A gospel szó evangéliumot, jó hírt, örömhírt jelent. Az evangéliumon alapuló amerikai vallásos dalokból, az afroamerikaiak szabadságvágyának, boldogságának dalba öntött imádságaiból, a spirituálékból fejlődött ki, de annál élénkebb lüktetésű, ritmizáltabb. A gospel egyes művelői a tradíciót követve kizárólag templomokban énekelnek, míg mások szabadabban kezelve a határokat hangversenytermekben, klubokban stb. népszerűsítik ezt az irányzatot. Ebből is kitűnik, hogy a gospel ma már éppen annyira egyházi, mint világi műfaj.

A gospel rengeteg más zenei irányzatra gyakorolt hatást a negyvenes évektől kezdve. A mai popzene meghatározó előadói (Michael Jackson, Tina Turner, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé stb.) is sokat merítettek e stílus hagyományaiból.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk