Okosotthon applikáció a könnyű kezelhetőségért!

2022. szeptember 27. - 10:15

A jövő már megérkezett, s olyannyira igaz ez az állítás, hogy tele vagyunk mostanra olyan lehetőségekkel, amelyek nem is olyan rég még abszolút futurisztikus távoli opcióként lebegtek a szemeink előtt, mára azonban a mindennapjaink részévé váltak.

Okosotthon applikáció a könnyű kezelhetőségért!

Az okosotthonok világa is valóság!

Ma már nem is kérdés, hogy elérhető-e az okosotthonok világa vagy sem. A Nective Smarthome rendszerének köszönhetően ráadásul mindez valóban egyszerűen valóra válhat, anélkül, hogy különösebb programozói vagy szakértői tudás szükségeltetne hozzá.

Mi mindent várhatunk a Nective Smarthome rendszerétől?

Egy okosotthon szisztémával értékesebbé teszed az ingatlanodat, amely nemcsak ebben a pillanatban lesz érzékelhető, hanem akkor is, ha a későbbiek során szeretnéd eladni az épületet. Hiszen ezzel a megoldással megfelel majd a modern kor elvárásainak is.

A Smarthome-mal nagyobb védelmi színvonalat valósíthatsz meg, hiszen biztonsági rendszereidet is kezelheted általa. Az olyan megoldások is abszolút megvalósíthatóak, hogy távolról, egy üzleti út vagy egy nyaralás alatt is kezelheted például a redőnyök mozgását, a világítást vagy akár a kaputelefont is, így valóban úgy fog tűnni, mintha tartózkodna valaki az épületben.

Az energiatakarékosság napjainkra szükségszerűvé vált, s nemcsak a környezet védelme, hanem a pénztárcád megóvása is indokolja, hogy gondot fordíts erre. A Nective Smarthome alkalmazásával mi sem egyszerűbb ennél. Hiszen egyrészt minden energiát igénylő szerkezet irányítható általa, másrészt akár távolról is kezelheted ezeket. Legyen szó arról, hogy melyik helyiségekben menjen a fűtés, vagy hogy napközben ne pazarolj, ám mire hazaérsz, kellemes hőmérséklet fogadjon - mindez alapvető akkor, ha okosotthon rendszerrel irányítod a berendezéseidet, eszközeidet.

Mobil applikáció a maximális rugalmasságért

A Nective Smarthome-hoz egy egyszerűen letölthető és kezelhető mobil applikációval férsz hozzá. A komplett épületautomatizálás megvalósulhat ezen az okosprogramon keresztül, amit akár okostelefonról, akár egy tabletről könnyedén kezelhetsz. Mivel az applikáció rendszerhez illesztése automatikusan történik, ezért semmilyen nehézségre vagy problémára nem kell számítani. Ezzel a megoldással kedvező áron és rugalmasan kezelhetjük az épület összes rendszerét.

Milyen előnyöket kínál ez az app?

Az okosotthonba beszerelt berendezések mind automatikusan megjelennek a mobil applikációban, így minden különösebb teendő nélkül, azonnal készen állnak arra, hogy elvégezd rajta azokat a beállításokat, amelyeket szeretnél. A kezelhetőség olyan nagyon egyszerű, hogy nem lesz szükség ahhoz programozóra, hogy bármit megváltoztass benne. Amikor bármilyen probléma adódik, erről értesítést, riasztást kapsz a telefonodra, ezáltal azonnal reagálni tudsz rá.

Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig az app maximálisan ingyenes, semmilyen extra költséggel nem kell számolni ahhoz, hogy élvezhesd a Nective Smarthome rendszerét.

(PR-cikk)