Oldalról támadott be egy haladó Audit a dunaszerdahelyi utca fura tánccsillaga

Ezzel valószínűleg nagyobb sokkot okozott az autó sofőrjének, mint amekkora sérülést magának.

Vasárnap este a városházánál garázdálkodott a fickó, akiről számos videó kering a közösségi háló dunaszerdahelyi csoportjaiban (felbukkant már nálunk is, ITT és ITT), melyeken egy bevásárlókocsit tologatva vagy anélkül dalra fakad, mulat, illetve laza, ritmusos, kar-, csípő- és térdhajlításokkal vonja magára a figyelmet a város különböző pontjain.

Így történt ezt tegnap este is a Galántai út és a Fő utca kereszteződésében lévő körforgalomnál, mielőtt valamivel később megtörtént a baj. Az egyik Facebook-csoportban megosztott információk szerint a vélhetően valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt lévő fazon átballagott a városházához, és célba vette a Fő utcán haladó járműveket.

Mindig hű társát, a bevásárlókosarat is kilökte az autók elé, de egy Audinak konkrétan oldalról nekiugrott a városháza előtt.

A beszámolók szerint a sofőr nem sokkal odébb megállt, majd megfordult, hogy megnézze, mi történt. Könnyen lehet, hogy jobban sokkolták a történtek, mint emberünket, akihez kihívták a mentőket és a rendőröket.

Mária Linkešová rendőrségi szóvivőtől megtudtuk, hogy miután a helyszínen fény derült arra, hogy a férfi szándékosan ugrott ki az útra, részükről büntetőeljárás nem indul. Ugyanakkor közölte, hogy a fazon hat héten belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a mentők elvitték.

(SzT)