Omega-botrány: Kóbor János nem hagyja magát

Kóbor János nyugodt szívvel áll a per elé, amit zenésztársa, Mihály Tamás helyezett kilátásba, sőt azt mondja, ő is beperelhetné Mihályt – írja a hvg.hu.

Omega-botrány: Kóbor János nem hagyja magát
Fotó: life.hu

Mihály Tamás bejelentette, szerzői jogai sárba tiprása miatt bepereli Kóbor Jánost. A frontember a Borsnak azt mondta, hogy zenésztársa a viselkedésével csak lejáratja az Omegát. Kijelentette, hogy nyugodt szívvel áll a per elé. Kóbor szerint épp Mihály volt az, aki kijelentette, nem szeretne minden koncerten játszani, mert neki ez már sok, és ezt anyagilag is megengedheti magának. „Szerintem a sértettség beszél belőle, mert a hajó nélküle is megy tovább.”

Az énekes azt is hozzátette: „Én is perelhetném, hisz kiadott egy könyvet, melyben durva dolgokat állít. Azt sem tudtuk, hogy könyvet ír, ráadásul a saját társait illette minősíthetetlen jelzőkkel benne. Velem is foglalkozott, de én ezzel már nem törődöm, nyeltem egy nagyot.”

Kóbor egyébként megjegyezte, hogy ha Mihály felhívná, bármikor visszamehetne. A kifogásolt CD-vel kapcsolatban azt mondta, azok nevei szerepelnek rajta, akik a stúdióban feljátszották a zenéket.

hvg.hu/Bors