"Önbizalomhiány és félelmek" - Dr. Csernus Imre előadása Dunaszerdahelyen!

Csernus az előadásain szívesen szólítja meg a hallgatóságot, örömmel veszi, ha a közönség tagjai is elmondják saját nézőpontjukat. Valójában asszisztál a különböző szempontok meglátását illetően. Dinamikus, interaktív előadásai éppen ezért népszerűek; egyedi stílusa, szókimondása mindenkit gondolkodásra késztet.

"Önbizalomhiány és félelmek" - Dr. Csernus Imre előadása Dunaszerdahelyen!

Dr. Csernus Imre egy vajdasági kisvárosban, Verbászon született. Szülei orvosok, mégis úgy látja, "az élet vitt a pszichiátria felé". Nőgyógyász szeretett volna lenni, két hónap után azonban rádöbbent, hogy nagyon közel tud kerülni emberekhez. "Olyan kérdéseket teszek fel, amelyekre sokan gondolni sem mernek. Mérlegeltem, hol lehet ezt a leginkább használni, így jött a pszichiátria." - fogalmazta meg Dr. Csernus.

A doki nem hord fehér köpenyt. Utálja a hazugságot, de már nem ordít, ha átvágják vagy becsapják. Úgy véli, aki hazudik, elsősorban önmagát csapja be.

A közösségi oldalon is rendkívül kedvelt Csernus szerint az emberek valójában nem a személyétől, hanem önmaguktól és az általa kimondott őszinteségtől félnek; attól, amit nem mernek bevallani, miközben szemrebbenés nélkül csapják be magukat.

A múlt arra való, hogy tanuljunk belőle, csakúgy, mint a saját hibáink - vallja a doki.

Mikor, hol?

VMK Dunaszerdahely, 2017. április 07. 18-00 h

Jegyek vásárolhatók:

FOCUS MUSIC SHOP (0915 707 006) - Dunaszerdahely
Dunaszerdahely, VMK (+421 (0) 5900 813)

Jegyár:  9 €

Info:  0948 699 293 

 

(PR-cikk)