Öngyilkosság vagy gyilkosság történt Nagymegyeren?

Öngyilkosság vagy gyilkosság történt Nagymegyeren?
Helyszíni felvétel - Paraméter

Kedden délután négy órakor találták meg egy 40 éves hölgy holttestét családi házuk garázsában. Nem hivatalos, de megbízható helyi forrásból szerzett információink szerint a hölgy egy hurkolt kötélen lógott, megkötözött végtagokkal és betömött szájjal.

Érdeklődtünk a rendőrségnél, hogy milyen bűncselekmény címén indítottak nyomozást. Martina Kredatusová kerületi rendőrszóvivő mindössze annyit közölt, hogy egyelőre az elsődleges helyszínelést végezték el a háznál. "Halálokozás ügyében indult büntetőeljárás, jelenleg folyamatban van további műveletek végrehajtása" - fejtette ki.

Egyelőre tehát nem vehető biztosra, hogy öngyilkosság történt, holott az akasztás erre utalna, viszont egyéb körülmények, mint a megkötözött végtagok és a betömött száj önmagában emberölésre vagy gyilkosságra engedne következtetni.

Az ügyben elrendelték az elhunyt boncolását, ami fényt deríthet többek között arra, hogy egyáltalán az akasztás okozta-e a halálát. Számos körülmény tisztázatlan az ügyben, például az is, hogy pontosan mikor halhatott meg - előzetes információink szerint ugyanis vélhetően több órája halott lehetett.

Minden egyéb részlet feltárása a rendőrség hatáskörébe tartozik.

(parameter)