Önjelölt parkolóőr szedte a sápot a vásár látogatóitól!

2016. szeptember 26. - 17:08 | Régió

Akadt egy kimondottan pofátlan pasas, aki nem létező parkolókért szedte a díjat a Csallóközi Vásárban.

Önjelölt parkolóőr szedte a sápot a vásár látogatóitól!
Illusztráció - Archív felvétel

Csiba Tibortól, a dunaszerdahelyi városi rendőrség parancsnokától úgy értesültünk, hogy egy férfi a csütörtöki napon 50 centet, illetve 1 eurót kitevő parkolódíjat szedett törvénytelenül a vásárba látogatóktól, akik a régi sportcsarnok épülete környékén, a Gyurcsó István utcában parkolták le az autójukat.

„Néhányan be is dőltek neki, és kifizették az összeget. Amikor bejelentést kaptunk róla, kimentek a rendőreink, a férfi pedig megpróbált elszökni” – fejtette ki. Elmondta, hogy a férfi berohant a régi sportcsarnok elhagyatott épületébe, ahol a városi rendőrök előállították, és megtalálták az élettársát is, akit valamivel korábban fizikailag bántalmazott.

A férfit átadták a rendőrségnek, büntetőeljárás indult ellene.

Csiba közlése szerint emellett egy verekedéshez is riasztották őket pénteken a vásárba, mely során egy Pozsonypüspökiből származó 38 éves férfi ittas állapotban provokált másokat, és néhány személyt annyira felbosszantott, hogy pofon vágták.

Elmondta továbbá, hogy egy további esetben egy rongálási ügyhöz is riasztották őket. Az egyik árus Renault Cliójának szélvédőjét törték be a standja mögött.

(para)