Önvédelmi tábor gyermekeknek a tavaszi szünetben

2020. február 5. - 09:03 | Régió

A nyári táborhoz képest temérdek újdonsággal, érdekes új programokkal várjuk a gyerkőcöket. A táborban magyar és a szlovák nyelven egyaránt lehet majd kommunikálni.

Önvédelmi tábor gyermekeknek a tavaszi szünetben

Lesznek a témához kapcsolódó filmvetítések, csoportos projektek kidolgozása. Természetesen a legnagyobb hangsúly ezúttal is az önvédelmi technikák elsajátítására lesz helyezve, valamint az elmaradhatatlan hasizomláz is garantált az első edzés után!

Amennyiben szeretné, hogy gyermeke hasznos élményekkel gazdagodjon a tavaszi szünidő alatt, kérjük, jelentkezzen és regisztráljon ITT, vagy Facebook-üzenetben a Kobukrav Facebook-oldalán keresztül, esetleg hívja a 0940351706-os telefonszámot.

Azon szülők, akik jogosultak a rekreációs utalványra, a tábordíj összegéből utólag még 55%-os hozzájárulást igényelhetnek a munkáltatójuktól!

Bemutatjuk a Nenech to být! gyermekkínzás elleni webalkalmazást. Ezt a ma már öt kontinensen, összesen 13 országban, több mint 1750 iskolában működő applikációt fiatal brünni gimnazisták fejlesztették ki.

Ennek az applikációnak köszönhetően már nagyon sok esetben sikerült megállítani a gyermekkínzást!

A szülők, s főként az iskolák és pedagógusok figyelmébe ajánlom.

Polgári társulásunk ennek az applikációnak a szlovákiai és magyarországi kizárólagos képviselője.

Ha még nem döntötték el, hogy kinek ajándékozzák az adójuk 2 %-át, akkor megkérem Önöket, hogy támogassák a harcunkat a gyermekkínzás ellen!

Az adatainkkal kitöltött formanyomtatvány a cikk végén tölthető le. Előre is köszönjük!

Mindenkinek szívből köszönjük, aki megosztja ezt a cikket a Facebookon!

Sklut Tibor – kobukrav önvédelmi edző

(PR-cikk)


Letölthető dokumentumok:
vyhlasenie_-_kobukrav_001.pdf