Órákig vártak egy férfira Vágsellyén, hogy összeverjék és kirabolják

A jómódú férfi szülei házához érkezett, amikor egy bokor mögül előugrottak a támadók.

Órákig vártak egy férfira Vágsellyén, hogy összeverjék és kirabolják
Fotó: Joj TV

Néhány nappal ezelőtt rablótámadás áldozata lett egy 31 éves férfi Vágsellyén, a szülei házánál. A szülei kirándultak, és amikor megérkezett a házukhoz, majd felment a bejárati ajtóhoz vezető néhány lépcsőn, a néhány méterrel mögötte lévő bokorból kiugrottak ketten, majd rátámadtak - számolt be az esetről a Joj TV.

A házra felszerelt kamerák felvételein - melynek részletei szereplenek a Joj TV riportjában - látható, hogy ököllel támadnak, és már órákkal korábban ott voltak. A megtámadott férfi közölte, hogy egyfolytában csak azt ismételgették neki, hogy kapcsolja ki a riasztót, majd mikor segítségért kiáltott, azt üvöltötték neki, hogy hagyja abba.

Letépték a karkötőjét, ami a megtámadott szerint 6500 eurót ér. Be akartak jutni a házba, de onnan végül nem sikerült semmit elvinniük. Az ott élőt viszont dulakodás közben a földre lökték, és lepottyant a lépcsőkről, eltört a karja.

Renáta Čuháková kerületi rendőrszóvivő megerősítette, hogy az ügyben büntetőeljárás indult. Nyomoznak a tettesek után, a megtámadott férfi pedig pénzjutalmat is felajánlott annak, aki segít kézre keríteni őket. A két támadó mellett volt egy harmadik is, aki közben kint várakozott.

(Joj TV)