Őrület, amit a DNS-teszt kimutatott! Pillanatok alatt esett szét az egész család

2023. március 18. - 19:02 | Külföld

A DNS-vizsgálat feltárta, mit rejtegetett az anya évekig! A 19 éves srác úgy osztott meg egy történetet, mintha egy filmdrámából lett volna kiszakítva.

Őrület, amit a DNS-teszt kimutatott! Pillanatok alatt esett szét az egész család
Illusztrációs felvétel (Pixabay)

A fiatal férfi 80 fontért (90 euróért) DNS-tesztet vásárolt magának és édesapjának. Nem tudni, mi vezette erre a lépésre a fiatalembert, de az eredmény mindkét férfit térdre kényszerítette.

„Néhány nappal ezelőtt megkaptuk az eredményeinket. A tetején az állt, hogy apámmal csak 29,2 százalékban egyezik a DNS-ünk, és azt feltételezték, hogy féltestvérek vagyunk, ami lehetetlen” – idézte a Mirror a meglepett fiatalt.

A tinédzser azt is megtudta, hogy a DNS-ének 24,6 százalékán osztozik az unokatestvérével – ami azt sugallja, hogy ő lesz a féltestvére –, mivel az unokatestvérek általában csak körülbelül 12 százalékon osztoznak.

„Nem tudtam elképzelni olyan genetikai összefüggést, amely megmagyarázná, amit látok, és kétségeim voltak a százalékok pontosságával kapcsolatban. A feltüntetett százalékok azonban rendkívül pontosak, és nagyon valószínűtlen, hogy hamisak. Az egyetlen reális magyarázat arra, amit láttam, az az, hogy a nagybátyám, az unokatestvérem apja és apám testvére az apám volt. A valóság megdöbbentett“ – fejtette ki.

„Megkérdeztem tőle, hogy megcsalta-e apát David bácsival. Még soha nem láttam olyan gyorsan elfehéredni valakit, mint akkor anyát. Döbbenten nézett, majd motyogott: Miféle kérdés ez? Természetesen nem. Mindent elmondtam neki – a tesztet, a százalékokat, a DNS-egyezéseket, mindent! Anyám sírva esett a földre, és könyörgött, hogy ne mondjam el apámnak” – írta le a kellemetlen pillanatokat.

A fiatalember pont az ellenkezőjét tette, és felfedte édesanyja titkát apja előtt. „A következő néhány órában az ajtóm előtt hallgattam, hogyan esik szét az egész családom“ – magyarázta a fiatalember, hozzátéve, hogy nem sokkal később megérkeztek a nagyszülők is, kíváncsiak voltak, mi történik. „Nem sokkal ezután megjelent a nagynéném és David, és egészen biztos vagyok benne, hogy apám és David valamiféle fizikai harcba keveredtek. Teljes volt a káosz“ – fűzte hozzá.

„Ha a születésnapi pénzemet másra költöttem volna, semmi ilyesmi nem történt volna, de egy részem örül annak, hogy kiderült az igazság“ – zárta gondolatait a tinédzser.

(čas.sk)

Címkék: DNS-teszt, őrület, család