ŐRÜLET: Truban beismerte, hogy füvezett

2019. július 31. - 13:10 | Belföld

Az interneten megjelent egy videó, melyen állítólag a Progresívne Slovensko elnöke, Michal Truban hallható, amint a kábítószerrel kapcsolatos tapasztalatairól mesél.

ŐRÜLET: Truban beismerte, hogy füvezett
Michal Truban (Fotó: TASR)

Erről a Webnoviny.sk írt, a portálnak pedig Truban maga is megerősítette, hogy tényleg ő az.

"Ez egy részlet valamely előadásomból, melyen a vállalkozással kapcsolatos tapasztalataimról beszélek, és arról, milyen is volt az élet, mikor egy haverommal a koleszon beindítottuk a céget" - fejtette ki.

Hozzátette, őszintén beszél a marihuánával való kapcsolatáról is. "Azon a videón konkrétan arról beszélek, milyen rossz állapotba kerül az ember, miután csökken a hatása. Azért is osztottam meg ezeket a tapasztalataimat a vállalkozásról szóló előadásaimon, hogy a fiatalok ne gondolják, hogy majd a marihuána megoldja a problémáikat" - szögezte le.

Emlékeztetett arra is, hogy szívesen beszél nyíltan erről a témáról, mivel haragszik arra, aki szintén kipróbálja a füvet, majd úgy tesz, mintha nem tette volna.

"Elbűvöl, mennyire igyekszenek valakik a régi videóimban vagy blogbejegyzéseimben találni valamit, amit öncélúan felhasználhatnak ellenem. Ez éppen az a sárdobálós régi politika, aminek szeretnénk véget vetni" - hangsúlyozta.

(Webnoviny.sk)