Őrült incidens a hivatalban: Anya és fia összeverekedett a polgármesterrel és a rendőrökkel!

2023. május 1. - 10:46 | Régió

Drámai incidens alakult ki egy egyszerű szabálysértési eljárás megvitatása során a Losonci Járási Hivatalban.

A Joj TV riportja szerint az egyik losonci járásbeli faluból származó 70 éves asszony feljelentette a helyi polgármestert, az ügy megtárgyalása kapcsán pedig már második alkalommal találkoztak a felek a járási hivatal épületében. Mikor már mindannyian a tárgyalóteremben voltak, a feljelentő nő fia váratlanul sértegetni kezdte a polgármestert.

Michaela Tablíberová, a járási ügyészség ügyésze elárulta, hogy ezután rátámadott a férfira, majd az incidens során másokra, a hivatal munkatársára és a rendőrökre is. Mindeközben többnyire a kezét használta, de volt, hogy szúrt a nála lévő ceruzával vagy ütött más, a keze ügyébe kerülő tárgyakkal. A tanúk arról számoltak be, hogy mindeközben halálosan megfenyegetett mindenkit.

Hab a tortán, hogy a rendőrökre még az idős édesanyja is rátámadott. Mindkettejük rendkívül agresszívan viselkedett, a rendőröknek kellett végül ártalmatlanná tenniük őket.

Mária Faltániová besztercebányai kerületi rendőrszóvivő közölte, hogy a 48 éves férfit köztisztviselővel szembeni támadással, veszélyes fenyegetéssel és garázdasággal gyanúsították meg. Előbbivel az édesanyját is.

A nő szabadlábon védekezhet, fiát viszont vizsgálati fogságba helyezték, amit azzal indokoltak, hogy szabadlábon ismét megtámadhatná a másik felet.

(Joj TV)