Ötből öt! Taroltak a komáromi WFC-s ketrecharcosok a hétvégi szlovák bajnokságon

2020. szeptember 14. - 19:49 | Sport

Szeptember 12-én a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett tartották a MAMMAL amatőr kevert harcművészeti liga nyílt országos bajnokságát a komáromi Harcosok Klubja termében. Csehországból, Magyarországról, Hollandiából is neveztek versenyzők a tornára.

Ötből öt! Taroltak a komáromi WFC-s ketrecharcosok a hétvégi szlovák bajnokságon

Az egész napos esemény délelőtti részében zajlott a mérlegelés, az orvosi vizsgálat és a részletes szabályismertetés. Egy órától kezdődtek a ligaforduló meccsei, utána pedig az évad bajnoki döntői, ahol a győzteseknek az oklevél mellé egy övet is csatoltak derekára. A 43 mérkőzés után kezdődött a rendezvény második része, ahol a hazai Wolf Fight Club öt versenyzője lépett ketrecbe. Luciano Žubori, Papp Lajos, Czibulka Dávid, Konyári Dániel és Nagy Arnold mindannyian hatalmas küzdőszellsmről tettek tanúbizonyságot.

“Örülök az eredményeknek, és a hibák ellenére elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Köszönettel tartozunk szponzorainknak, Komárom városnak és segítőinknek. Azt gondolom, hogy a neves holland ellenfél legyőzése után Nagy Arnold készen áll a profik közt is bemutatkozni. Dolgozunk tovább, hétfőn már újra lent leszünk a teremben és folytatjuk a munkát” - mondta Farkas Péter, a WFC vezetőedzője.

(para)

Címkék: Ketrecharcosok, WFC