Óvja a saját és családja egészségét, a Kukkoniashop házhoz szállítja az élelmiszereket!

2020. április 1. - 15:45 | Régió

Ezekben a nehéz időkben mi is deríthetne egy kicsit jobb kedvre, mint a minőségi, hazai alapanyagokból készült hagyományos, házi készítésű finomságok. Míg felelősségteljesen, otthona biztonságában tölti napjait, kóstolja meg a hazai ízeket!

Óvja a saját és családja egészségét, a Kukkoniashop házhoz szállítja az élelmiszereket!

A legtöbben szeretnék megkímélni családjukat a vásárlás okozta stressztől, ezért is jó megoldás a kukkoniashop.sk internetes portálon vásárolni.

A Kukkonia termékek azok számára készülnek, akiknek számít, hogy mi kerül a kosarukba. A kizárólag helyi alapanyagokból készült, egészséges, minőségi, tartósítószerektől mentes termékek a hagyományos ízvilágot elevenítik fel. Saját farmjaink, illetve a helyi gazdákkal való szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy garantálni tudjuk a helyi alapanyagokat és a kiváló minőségű friss és finom termékeket.

Válogasson a friss húsok és hústermékek, a homoktövisből és aróniából készült kézműves lekvárok, bio gyümölcslevek, krémsajtok és friss zöldségek kínálatából! Prémium boraink az egyszerű hétköznapokat is ünnepivé varázsolják.

Kóstolja meg a roppanós almacsipszet, a magas bifido-kultúrájú alma-homoktövis joghurtitalunkat, vagy a gyerekek örök kedvencét, a legfinomabb Kukkonia kakaót!

Mi több, a rendeléséhez – a Kukkonia boxhoz – AJÁNDÉK Kukkonia almalevet is küldünk immunrendszere megerősítésére.

„Kiemelt figyelmet fordítunk a vásárlók és alkalmazottaink biztonságára. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a házhozszállítási szolgáltatásunk biztonságos és higiénikus legyen” – hangsúlyozta Szabó Attila, a Kukkoniashop szállítási részlegének vezetője.

Válogasson ínycsiklandó élelmiszereinkből és rendeljen most!

„A Kukkoniashop olyan, akár egy virtuális élelmiszerbolt! Minden megtalálható itt – hús, tejtermék, gyümölcs vagy zöldség –, ami nem hiányozhat a családi asztalról. A gyerkőcök is izgatottan válogatnak az oldalról, mindig bekerül a kosárba egy-egy joghurt, gyümölcslé, kakaó vagy puding. Számukra is élmény az online vásárlás” – mondta egy nagyszarvai családanya.

A Kukkoniashop.sk magyar nyelven is elérhető!

Örömmel szállítjuk minőségi élelmiszereinket otthonába!

(PR-cikk)