A Panatta karizmok formálására alkalmas gépe – Szeressen bele Ön is!

2021. június 11. - 09:19

Az edzőtermi gépek tárháza kifogyhatatlan. Számos kisebb-nagyobb, nevesebb és kevésbé ismert márkával találkozhat a piacon, azonban érdemes bölcsen választani, ha szeretne hosszú távra tervezni a gépekkel. A Panatta egy kifejezetten nagy névnek számít a piacon, hiszen olasz tervezőmérnökök alapos munkájának eredményeként születhettek meg. A Panatta karizmok formálására készített gépei sem okoznak csalódást az edzőtermek szerelmeseinek, hiszen kifejezetten sokoldalúan felhasználhatók és stabil, valamint megbízható gépezetekről beszélhetünk. Ismerkedjen meg a Panatta kínálatával, és soha többé nem szeretne márkát váltani!

A Panatta karizmok formálására alkalmas gépe – Szeressen bele Ön is!

Miért válassza a Panattát?

A Panatta híres világszínvonalú ergonómiájáról, különleges megoldásairól és egyedi formatervezéséről egyaránt, amely összességében olyan gépek formájában ölt testet, amelyek minden igényt kielégítenek.

A Panatta gépek manapság már kiváló ár-érték arányban beszerezhetők. Amennyiben a tartósság és a megbízhatóság elsődleges szempont Ön számára az edzőtermi gépek vásárlásakor, akkor a kompakt csúcstechnológiás Panatta gépek mellett döntsön.

A Panatta létrehozója a világ sportautói körében méltán híres Pininfarina, amely által hordozott stílust könnyedén átörökítette a Panatta fitnesz- és sportgépekre egyaránt.

A Panatta gépek egyediségének köszönhetően könnyen igazodnak bármely testalkattal rendelkező sportolni vágyóhoz. Kijelzőjük felhasználóbarát, mindamellett, hogy számos paraméter megadására alkalmas, így az edzési mutatók mellett a személyes paramétereit is folyamatosan szemmel kísérheti az ember.

Amennyiben szeretné közelebbről is megnézni a Panatta kínálatát, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát!

A Panatta karizomformáló gépei

A kar izomzatának megedzésére alkalmas gépek megalkotásáról éppúgy gondoskodott a Panatta is. A French Press Machine tricepszgép állítható magasságú üléssel rendelkezik. A karok két- vagy egyoldalú gyakorlatok végzése érdekében függetlenül is mozgathatók. A fiziológiai terhelési görbe mutatására is alkalmas, így folyamatosan figyelemmel kísérhető a terhelés.

A másik kifejezetten hasznos gépezet a Preacher Curl Bench bicepszpad, amely szintén teljes mértékben személyre szabható a kellemes, de mégis hatékony edzés érdekében. A mellkastámasz magassága állítható, így kényelmesen kivitelezhető a mozgás. Elülső billenő súlyzótámasszal rendelkezik, valamint 4 tárcsasúlytartóval. Mindemellett pedg 2 forgatható kézisúly-tartó is található a gépen, így mindennek megvan a maga helye.

(PR-cikk)