Paraméter 2014 – már mobilverzión is!

2014. január 10. - 13:06

Gratulálunk, Ön most a legolvasottabb szlovákiai magyar weboldalon van, a legjobb helyen, ha érdekes és szórakoztató olvasmányra vágyik, híréhségét gyorsan csillapítani szeretné, vagy csak egyszerűen kíváncsi arra, mi történik a szomszédjában, a nagyvilágban vagy szűkebb pátriánkban.

Paraméter 2014 – már mobilverzión is!

Jó hírrel szolgálunk annak a kétmillió-százhatvanötezer-hétszáznyolcvankét látogatónk 17%-ának, akik mobileszközökről látogatnak meg bennünket, a tavalyi év végén ugyanis elindítottuk mobilverziónkat - m.parameter.sk. Annak reményében, hogy kényelmesebb, gyorsabb és látványosabb böngészési-olvasási élményben legyen részük a kisebb képernyők használóinak is. A mobilverzió tartalma ugyanaz, mint a fő weboldalunknak, csak nem kell folyton keresgélni, zoom-olni, és minél kevesebb sávszélességet leterhelő fájlt helyeztünk el rajta. A mobilverzió egyelőre reklámmentes élvezetet nyújt, de - mint ahogy az szükséges minden napilapnál, amely ingyen jut el az olvasókhoz, és továbbra is ingyenes kíván maradni – már előkészületben van a reklámhelyek és kedvezményes csomagok kialakítása régi és leendő ügyefeleinknek.

Ami az új esztendő terveit illeti, mint mindig, egyet biztosan ígérhetünk: munkatársainkkal azon leszünk, hogy továbbra se aludjanak el a hírek olvasása közben és értesüljenek minden fontos és mérvadó eseményről.

Jó olvasát kívánunk minden kedves látogatónknak!

A Paraméter 2013-as éve számokban:

2 165 782 személy látogatott meg bennünket, ami 41%-kal több a 2012-es adatnál.

8 570 806-szor látogatták meg oldalunkat az olvasók, ez 45%-kos emelkedést jelent 2012-höz képest.

A látogatások 15%-a mobiltelefonról, 2%-a tabletről történt, 2012-ben ez még így nézett ki: mobil – 6%, tablet – 1,34%.

Ami az iOS – Android harcot illeti, ehhez is szolgálunk némi adattal: míg 2012-ben a mobil-látogatók 24%-a jött iPhone-ról, addig 2013-ban már csak 17. De még így is ennek a mobileszköznek az aránya a legmagasabb a beazonosított készülékek között.

Azonosítatlan mobilkészülék – 47%

iPhone – 17%

iPad – 7,4%

Samsung galaxy S – 7,61%

SonyEricson Xperia – 5,14%

Samsung Galaxy Ace – 3,72%

HTC Wildfire – 2,06%

Az adatokat a Google Analytics szolgáltatta.

(PR)

Címkék: Médiaajánlat