Paul McCartney-t nem engedte be a Grammy-gála utáni buliba egy izomagyú bunkó

2016. február 17. - 12:44 | Kultúra

Paul McCartney nem mehetett be a klubba, ahol a hétfő éjszakai Grammy-díjkiosztó utáni egyik partit tartották, őt és kísérőit az ajtónál álló biztonsági őr nem engedte be - látható egy videón.

Paul McCartney-t  nem engedte be a Grammy-gála utáni buliba egy izomagyú bunkó
Fotó: Youtube

A tmz.com celebportálon megjelent felvétel azt a benyomást kelti, hogy a biztonsági őr elküldi a Beatles volt tagját és kísérőit a klub bejáratától. A szórakozóhely üzemeltetője ezt tagadta.

Az eset Tyga rapper partiján történt a The Argyle éjszakai klub előtt. A videón látszik a zenész Beck és Taylor Hawkins, a Foo Fighters dobosa is.

A tmz.com szerint az ex-Beatle meglepetten, ám humorral reagált. "Mennyire kell VIP-nek lenni ahhoz, hogy beengedjenek?" - tréfált a sztár, miután másodszorra sem sikerült bejutniuk.

"Új slágert kell írnunk" - hallatszik a felvételen. Pár perc elteltével a kis csoport távozott.

A szórakozóhely egy képviselője kevéssel a videó közzététele után mást mondott a tmz-nek. Szerinte McCartney összekevert két partit és valójában nem hozzájuk, hanem a Hyde Lounge-ba szeretett volna bejutni. Ott Mark Ronson producer rendezett partit. Amint a sztár észrevette a tévedést, kísérőivel együtt távozott és valóban a Republic Records összejövetelét keresték fel.

A klubban partizó Tyga rapper semmit sem tudott arról, mi történt az ajtó előtt. A Twitteren ezt írta: "Miért ne engedtem volna be Paul McCartney-t? Ez csak mendemonda".

mti/para