PECH: Csaknem egy lakás árába került, hogy szexelni akart, és még csak össze se jött

2020. július 14. - 13:54 | Régió

A nyitrai kerületi rendőrség zsarolással gyanúsít egy 33 éves mocsonoki (Vágsellyei járás) fiatalembert, aki egy illetőtől minimálisan 34 500 eurót zsarolt ki.

PECH: Csaknem egy lakás árába került, hogy szexelni akart, és még csak össze se jött
Rendőrségi felvétel

A nyitrai rendőrök a Facebookon közölték, hogy az ügyében a pozsonyi kerületi rendőrkapitánysággal is együttműködnek, mivel a gyanúsítottnál tartott házkutatás során arra utaló nyomokat találtak, hogy az általa okozott kár elérheti akár a 200 ezer eurót is.

Az egész nagyon ártatlanul kezdődött. A sértett az interneten összeismerkedett egy bizonyos hölggyel, akivel később megegyezett egy személyes találkozóban. Amikor viszont kiderült számára, hogy a nő 150 eurót kér az együttlétért, megpróbált kifarolni a történetből.

A nő erre felmérgedt, és azt állította, hogy miatta lemondott egy másik "klienst", majd megadta az ún. főnöke elérhetőségét, akinél egyezkedhet olcsóbb árról. Ezután a főnök és a nő megegyeztek a sértettel, hogy 200 eurót fizet nekik a nő "védelme" érdekében, és azért, hogy nem szólnak erről a rendőrségnek. A sértett végül 350 eurót küldött a megadott számlára.

Ezzel viszont nem ért véget a történet, sőt, csak egyre rosszabbra fordult, a fickó ugyanis időről időre jelentkezett a sértettnél, majd különböző módokon megfenyegette őt azzal, hogy milyen válogatott eszközökkel fogja őt megverni vagy beköpni a zsaruknak. A vége az lett, hogy a zsarolót a rendőrség lekapcsolta, a sértett viszont addigra már minimálisan 34 500 eurót fizetett ki neki, aminek egy részét kölcsönkérte ismerőseitől.

(parameter)

Címkék: zsarolás