Pellegrini köszöni Istennek, nyakmerevítővel megússza a szarvasos karambolt

2018. október 23. - 17:35 | Belföld

Peter Pellegrinit (Smer-SD) a kedd reggeli balesete után a poprádi kórházban vizsgálták ki, és egészségesnek találták. A kormányfő útban a kormány késmárki kihelyezett ülésére szenvedett balesetet. Közjogi méltóságként ez volt az első karambolja.

Pellegrini köszöni Istennek, nyakmerevítővel megússza a szarvasos karambolt
Facebook

„A vizsgálat semmi komolyat nem mutatott ki, csak egy enyhe gerincrándulásról lehet szó” – nyilatkozta a kormányfő, hozzátéve: kapott egy nyakmerevítőt, amelyet néhány napig hordani fog, leginkább az autóban. „Más sérüléseket nem mutatott ki a CT” – mondta Pellegrini.

A miniszterelnök elmondása szerint sem ő, sem a sofőr nem vette észre, hogy az autóhoz egy szarvas közelít. A balesetet véleménye szerint nem lehetett volna megelőzni. „Tényleg oda kell figyelnünk mindnyájunknak vezetés közben. Egy vadállattal való találkozás nagyon kellemetlen. Köszönöm Istennek, hogy a szarvast nem egy pillanattal később ütöttük el, amikor már a motorháztetőre kerülve a szélvédőn keresztül sokkal nagyobb tragédiát okozhatott volna” – zárta Pellegrini azzal, hogy a keddi kormányülést sokáig nem felejti el.

TASR