Pénzzel teli borítékot hagyott a benzinkúton egy férfi – később mindent megmagyarázott

Különös esetet rögzített egy biztonsági kamera pénteken: egy férfi megállt autójával egy benzinkútnál, lerakott egy fehér borítékot, majd anélkül, hogy tankolt vagy vett volna valamit, elhajtott.

Az eset a nagymihályi járásbeli Trhovište község benzinkútján történt. A férfi megállt autójával, majd egy fehér borítékkal a kezében kiszállt. A borítékot lerakta egy állványra, majd megfogta a tankolópisztolyt.

A férfi végül anélkül távozott, hogy megtankolta volna autóját. A fehér borítékra a benzinkút dolgozója figyelt fel. „Pontosan 1 360 euró volt benne” – mondta Marián Križák, a benzinkút tulajdonosa.

Az esetről tájékoztatták a rendőrséget, később azonban jelentkezett az ismeretlen férfi. „Az illető bejelentést tett a rendőrségen, miszerint meglopta őt valaki” – mondta Marián Križák.

Az idős férfinek fogalma sem volt, hogy a benzinkúton hagyta a pénzt: mikor tankolni akart, állítólag pánikba esett és elhajtott. Csak akkor vette észre, hogy hiányzik a pénze, mikor később fizetni akart egy üzletben. A férfi végül visszakapta a pénzét.

noviny.sk/para