Perverz fószer maszturbált a nők láttán Egyházgelle környékén!

Perverz alak járt Egyházgelle környékén.

Perverz fószer maszturbált a nők láttán Egyházgelle környékén!
Illusztráció

Egy helyi hölgy számolt be a Paraméternek arról, hogy kedden, miközben babakocsival sétált Egyházgellénél, megállt mellette egy pozsonyi rendszámú Audi Q7-es, majd a benne ülő férfi megkérdezte tőle, merre van Gelle.

A hölgy elmondása szerint, miközben felé fordult, észrevette, hogy maszturbál.

A személyleírása alapján egy középkorú, 40 és 50 év közötti férfiről van szó. A hölgy elmondta, hogy az Egyházgelléhez tartozó Cséfalván, valamint Lúcson is látták az éhes fickót maszturbálni. Mint mondta, járt a rendőrségen feljelentést tenni, de nem tudta feljegyezni a kocsi teljes rendszámát.

Érdeklődtünk minderről a rendőrségnél is, Mária Linkešová kerületi rendőrségi szóvivő pedig elmondta, hogy nem tudnak büntető feljelentésről, ugyanakkor az általunk megadott információk alapján operatív eszközökkel kivizsgálják az ügyet.

Ha máshol is látták a férfit, esetleg pontosabb személyleírást tudnak adni, vagy a kocsi rendszáma is megvan, kérjük, jelezzék.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt egyébként Győr környékén több iskolánál is történtek hasonló esetek. Ott egy szlovák rendszámú Porsche Cayenne-nel közlekedett az illető. Egy olvasónk beszámolója szerint egy hölgy ismerősét zaklatta a férfi, aki úgy tett, mintha útbaigazítást kérne, majd mikor a hölgy közelebb hajolt, láthatta, ahogy a pasi önkielégítést végez.

(SzT)