Perverz kukkoló kamerázott a dunaszerdahelyi pláza női mosdójában

2019. január 30. - 22:22 | Régió

Egy gyanús, ismeretlen férfi követett a nyilvános mosdóba és zaklatott egy nőt a legnagyobb dunaszerdahelyi bevásárlóközpontban.

Perverz kukkoló kamerázott a dunaszerdahelyi pláza női mosdójában
Fotó: Paraméter - illusztráció

A felkavaró eset olvasónkkal történt szerdán kora délután.

"A női vécébe indultam, amikor egy napszemüveges férfi jött velem szembe, még meg is fordult a fejemben, hogy üres a női vécé, nehogy utánam jöjjön"

- áll olvasónk szerkesztőségünknek címzett levelében. Gyanúja sajnos beigazolódott. Ahogy belépett a mosdóba, látta, ahogy a kétes alak utána fordul.

"Bementem a fülkébe, bezártam az ajtót és épp kezdtem pisilni, mikor megláttam, hogy alulról, a szomszédos fülkéből átszúrja a telefont és kamerázni kezd engem" - idézte fel a történéseket az inzultált hölgy, aki szerencsére nem veszítette el lélekjelenlétét.

"A szerencsétlen nem sokat tudott felvenni belőlem, mert akkorát rúgtam a kezébe és a telefonjába, hogy rögtön elfutott"

- szerelte le ferde hajlamú zaklatóját olvasónk. Ezután dühösen kisietett a mosdóból, de a perverz férfi addigra már kereket oldott. A biztonságiakkal visszanézte a kamerák felvételeit, amelyekből kiderült az is, hogy a fekete ruhás, napszemüveges, nagyjából 30 év körüli férfi már egy ideje követte őt. Rendőrségi feljelentés végül nem született, és a történések sem viselték meg különösebben, de fontosnak érezte, hogy az esetet megossza a nyilvánossággal. Ahogy fogalmazott:

"Azért írtam meg mindezt, hogy figyelmeztessem többi nőtársamat: legyenek résen, mert még fényes nappal is belefuthatnak ilyen beteg emberekbe"

(db)