Pochettino szerint ő és Mbappé is marad a PSG-nél

2022. április 28. - 17:25 | Sport

Mauricio Pochettino csütörtökön közölte, hogy a következő szezonban is ő lesz a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője és a világbajnok csatár, Kylian Mbappé sem távozik a klubtól a nyáron.

Pochettino szerint ő és Mbappé is marad a PSG-nél
-illusztráció- (Fotó: AP)

Az argentin szakvezető csütörtökön úgy fogalmazott, a dolgok jelenlegi állása alapján arra számít, hogy mindketten a francia fővárosban maradnak a következő szezonban. Arra a kérdésre, mekkora a valószínűsége ennek, úgy válaszolt: száz százalék.

"Ezt gondolom ma, de tudjuk, milyen a futball. Soha nem tudhatjuk, mi fog történni" - nyilatkozta. Hozzátette, jó a kapcsolat és a kommunikáció közte és a vezetőség tagjai között.

Pochettino jövője kapcsán akkor láttak napvilágot találgatások, amikor a PSG a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájából, és a bizonytalanságot a bajnoki cím múlt hétvégi megnyerése sem szűntette meg. A francia sportmédia korábbi értesülései szerint a Tottenham Hotspurt irányító Antonio Conte vehetné át a Paris Saint-Germain irányítását, Pochettinót pedig a Manchester United vezetőedzői posztjára tartották esélyesnek, de oda már kinevezték Erik ten Hagot

Mbappénak júliusban lejár a szerződése klubjánál, és már a szezon eleje óta arról szólnak a hírek, hogy a Real Madridhoz igazol.

(MTI)