Pontot szereztek a dunaszerdahelyi férfi kézisek

2019. november 21. - 07:38 | Sport

Szerda este a HK Vajnory csapata látogatott el a sárga-kékek otthonába. Az első ligában szereplő két csapat közt rendkívül szorosan alakult a játék, mindkét csapat az utolsó másodpercig küzdött.

Pontot szereztek a dunaszerdahelyi férfi kézisek
Fotó: Cséfalvay Á. András - illusztráció

A mérkőzést egy hármas gólsorozattal kezdték a hazaiak, ennek köszönhetően az első félidő nekik kedvezett, pár lépéssel mindig a vendégek előtt jártak.

15:12-re zárult az első játékrész, ami nem tűnt behozhatatlannak. A vendégcsapat összeszedte magát és a 35. percben behozta a lemaradást. Innentől kezdve hol az egyik, hol a másik csapat kezében volt az előny. Döntetlenek és egygólos különbségek jellemezték a második játékmenetet.

Az utolsó tíz perc igazán idegőrlőre alakult, lehetetlen lett volna megmondani melyik gárda emelkedik felül a másikon. Hétméteres büntetők és kétperces kiállítások tömkelege tarkította a mérkőzést. Az utolsó percben egy váratlan fordulat során a labda a vendégek kapujában landolt, így a dunaszerdahelyiek megnyerték második – és remélhetőleg nem az utolsó – mérkőzésüket a bajnokságban.

SK DAC – HK Vajnory 26:25 (15:12)

Dunaszerdahelyi góllövők: Nagy Tibor 8, Horváth Mátyás 5, MašekStanislav 5, Kiss Bence 3, Gányovics Gergő 3, Pápai Zoltán 1, Koczó Mátyás 1, Rákóczi Barnabás, Bugár Péter, Gróf Nikolas, Lanstyák Zoltán

Renczes E