Pozitív lett Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármesterének PCR-tesztje

2021. január 30. - 16:27 | Régió

Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármestere szombaton délután a közösségi oldalán tájékoztatott róla, hogy megfertőződött koronavírussal.

Pozitív lett Hájos Zoltán, Dunaszerdahely polgármesterének PCR-tesztje
Fotó: Cséfalvay Á. András

Hájos pénteken reggel a dunaszerdahelyi Karcsai úton lévő telepen végzett COVID-szűrés alkalmával vetette alá magát a tesztelésnek. A polgármester a Paraméternek elmondta, hogy az egyik alpolgármester tesztje pozitív lett, a saját, hétfőn végzett gyorstesztje pedig negatív volt.

“Ugyanakkor kedden, szerdán és csütörtörtökön nem igazán éreztem jól magam, és kihasználva a lehetőséget, hogy itt PCR-teszt van, most is leteszteltettem magam. Ezután otthon leszek, és bízom abban, hogy az eredmény negatív lesz, és hétfőn már dolgozhatok a hivatalban”

- jelentette ki a polgármester.

Szombaton délután viszont Hájos arról tájékoztatott a közösségi oldalán, hogy bárhogy is igyekezett betartani a járványügyi intézkedéseket, a pénteki PCR-tesztje pozitív lett. Ugyanakkor köszönetet mondott azoknak az egészségügyi dolgozóknak és adminisztratív munkaerőknek, akik jelenlegi is a tesztelőhelyeken dolgoznak.

-para-