A pozsonyi Kikötői híd alatt holtan találtak egy félmeztelen nőt

2019. szeptember 10. - 08:55 | Régió

Egy fabódéban feküdt, deréktól lefelé meztelenül. A halottkém szerint maximálisan egy napja.

A pozsonyi Kikötői híd alatt holtan találtak egy félmeztelen nőt
Fotó: Noviny.sk

Az 52 éves Anna a Kikötői híd alatt, a sínek közelében egy fabódéban élt körülbelül két éve. Élettársával együtt hajléktalanok voltak, és mások szerint, akik arrafelé éltek, nagyon is barátságosak - tudta meg a Joj TV.

Gyakran látogatták őket, vasárnap kora este azonban a rendőrök vizsgálódtak a helyszínen. Anna ugyanis meghalt, élettársa talált rá. A nő nem lélegzett, ezért hívta a mentőket, akik viszont már nem tudtak rajta segíteni.

Veronika Slamková kerületi rendőrszóvivő nem tudta kizárni, de megerősíteni sem az idegenkezűséget, ezért elrendelte a boncolást. 

A Joj TV úgy tudja, hogy természetellenes pózban feküdt a nő és csak egy ing volt rajta, alulról meztelen volt. Barátaik elmondása szerint a nő élettársa, Michal négy napig távol volt. Láttak viszont arrafelé, ahol laknak, másvalakit.

Egyelőre korai lenne bármit is találgatni azzal kapcsolatban, hogy mi történhetett, meg kell várni ugyanis a boncolást, és amennyiben beigazolódna, hogy a nőt megölték, bizonyára előállna néhány verzió ezzel kapcsolatban.

(Joj TV)