HUF: 358.13 Ft

CZK: 25.443 Kč

28 °C

13 °C

2021. 09. 28. kedd

Vencel, Václav

Lesz főtárgyalás a Privilégium ügyében?
február 2., 10:25
Lesz főtárgyalás a Privilégium ügyében?

A Pozsonyi I. Járásbíróság február kilencedikére tűzte ki azt a tárgyalást, amelyen megvitatják a Privilégium nonprofit szervezet volt ügyvezetője ellen felhozott vádakat.

Adócsalással vádolták meg a miniszter asszony volt főnöknőjét
július 30., 10:05
Adócsalással vádolták meg a miniszter asszony volt főnöknőjét

A Hospodárske noviny napilap értesülései szerint a rendőrség befejezte a nyomozást és elkészítette a vádemelési javaslatot Štepánka Mádlová, a Privilégium nonprofit szervezet igazgatónője ellen, akit adócsalással és más törvénysértéssel gyanúsítanak.

június 17., 09:41
Végrehajtót küldenek Tomanová egykori cégére?

A Privilégium nevű nonprofit szervezetre végrehajtót küldenek, mert a mai napig nem fizette vissza az államnak a jogtalanul felvett 2 millió koronát – tudatta tegnap este a Markíza televízió.

szeptember 12., 11:41
Visszaadja az állami támogatást a Privilégium

A gazdasági átvilágítás még nem fejeződött be a Privilégiumnál, de a civil szervezet már elhatározta, hogy visszaszolgáltatja az adóhátralékai ellenére nekik juttatott állami támogatást. Ezt Oľga Škorecová, a munka-, szociális és családügyi minisztérium szóvivője jelentette be ma.

Tomanová mégis mossa kezeit
augusztus 10., 15:17
Tomanová mégis mossa kezeit

Állami ellenőrzést rendelt el a Privilégium szociális szolgáltatásokkal foglalkozó civil szervezetnél Viera Tomanová munka-, szociális és családügyi miniszter. Tette ezt állítólag azért, mert a média folyamatosan szellőzteti a juttatásokat nem fizető, mégis nemrégiben jelentős állami támogatásban részesített szervezet belső ügyeit.

Napi friss

Időjárás
POZSONY időjárás DUNASZERDAHELY időjárás KOMÁROM időjárás Párkány időjárás