Profi szerződést kötött a Fradival a tehetséges nádszegi lány

2020. október 16. - 17:40 | Sport

A nádszegi Nagy Viktória 2018-ban került Dunaszerdahelyről a Ferencvároshoz, ahol saját nevelésű játékosként végig járta az utánpótlás korosztályokat – írja a fradi.hu.

Profi szerződést kötött a Fradival a tehetséges nádszegi lány
Nagy Viktória Dörnyei Balázs vezetőedzővel - fradi.hu

A 2018/19-es U19-es bajnokságban 19 mérkőzésen 22 gólt szerzett, a csapattal pedig bajnoki címet ünnepelhetett.

A következő idényben bemutatkozott a felnőtt együttesben is, többek között pályára lépett az MTK elleni Bajnokok Ligája-selejtezőért vívott párharcban.

Középpályásként és a támadósorban is bevethető 19 éves játékos az új szezonban mind a hét bajnokin játszott, a Szent Mihály ellen az első fordulóban rögtön góllal kezdett, de betalált a Hatvan kapujába is a Magyar Kupa legutóbbi fordulójában.

„Nagyon örülök, hogy a Ferencvárossal megköthettem életem első profi szerződését. Nagy megtiszteltetés, hogy Magyarország legnagyobb klubjánál válhattam felnőtt labdarúgóvá. Reméljük az idei szezon más lesz, mint a tavalyi. Célom, hogy minél többet hozzak ki magamból, jó játékkal és gólokkal szeretném meghálálni a bizalmat az edzőimnek, a csapattársaimnak és nem utolsó sorban szeretném megnyerni a bajnokságot és bizonyítani a Bajnokok Ligájában” – nyilatkozta Nagy Viktória a fradi.hu-nak.

fradi.hu/para

Címkék: Fradi, Nagy Viktória