Radványi Miklós irányításával elkezdődött a bősiek téli felkészülése

2019. január 17. - 18:16 | Sport

Szerdán, január 16-án Radványi Miklós irányításával rajtolt el III. ligás bősi futballcsapat felkészülése.

Radványi Miklós irányításával elkezdődött a bősiek téli felkészülése
Kovács Zoltán illusztrációs felvétele

Jelenleg, az ifistákat és az erősítésként kiszemelteket is beleértve, huszonhárom fős játékoskeret áll a szakvezetés rendelkezésére.

Ami a változásokat illeti Nagy Pétert a II. ligás ligetfalui Artmédiánál tesztelik. Ugyancsak kérdéses, hogy a csallóközieknél folytatja-e pályafutását, vagy eligazol tőlük Szelle Lajos és Varga Gergő. Ami az újoncokat illeti, Madarász Kornél és Szénási István posztját tekintve a hátsó alakzatban jelenthet erősítést, Lénárt Ádám pedig a középpályás formációban növelheti a versenyhelyzetet.

„A téli holt idényben egy gólerős befejező csatárt is szeretnénk szerződtetni. Visszatért hozzánk Hodosból Klempa Szilárd. Az ificsapat négy tagját, nevezetesen Magyar Dávidot, Bertalan Viktort, Tóth Attilát és Vendrinsky Dominikot is kipróbáljuk a következő hetekben. Hazai környezetben zajlanak az edzések, a fiúk hetente háromszor gyakorolnak és egy előkészületi mérkőzést játszanak. Az elsőt január 26-án, ezen az erőpróbán a Nyárasd alakulata lesz a mieink ellenfele” – nyilatkozta a Paraméternek Kovács Zsolt, a bősiek klubmenedzsere.

ái