Radványi távozott Bősről, az élvonalbeli Pohronie csapatánál folytatja

2019. október 14. - 14:53 | Sport

Radványi Miklós szombaton még a III. ligás bősieket vezette csatába Garamkálnán, ahol védencei 1:0 arányban győzték le a hazaiakat, e hét végén viszont már a Fortuna liga újoncát, a Pohronie együttesét vezeti csatába a bajnok Slovan elleni pozsonyi összecsapáson.

Radványi távozott Bősről, az élvonalbeli Pohronie csapatánál folytatja

A ligaújonc garamszentkeresztiek klubvezetése ugyanis menesztette a Rosický-Urgela edzőpárost és helyébe a rutinos, Magyarországon és Csehországban is megfordult trénert szerződtette.

„A hír igaz, Radványi Miklós elbúcsúzott tőlünk. Az elvégzett munkáért köszönettel tartozunk neki. Természetesen hiányozni fog, de felkészültségére való tekintettel az élvonalban a helye. Új állomáshelyén sok sikert kívánunk neki. Utódjáról csakhamar megállapodunk, tárgyalunk a kiszemeltekkel. A tabella 3. helyén állunk, nincs ok a pánikra”

– tájékoztatta honlapunkat Kovács Zsolt, a bősi futballklub menedzsere.

Tegyük hozzá, a DAC egykori gólvágója és sikerkovácsa, Radványi Miklós nincs könnyű helyzetben, a Pohronie 7 ponttal (1 győzelem, 4 döntetlen) a tabella 11. lépcsőfokáról várja a pontvadászat eredményesebb folytatását.

(ái)

Címkék: Radványi Miklós