Reagálva a péntek esti incidensre, lecserélték a Csallóközi Vásár teljes biztonsági személyzetét

2023. szeptember 23. - 19:30 | Régió

Rendkívüli incidens zavarta meg a Csallóközi Vásár péntek esti programját Dunaszerdahelyen. A Republic technikusát munkavégzés közben tettlegesen bántalmazták - számolt be az esetről közleményben a város a Facebook-oldalán.

Reagálva a péntek esti incidensre, lecserélték a Csallóközi Vásár teljes biztonsági személyzetét
Fotó forrása: dunaszerdahelyi.sk (Rózsár Vince)

Az eset már a Republic koncertje után történt a backstage-ben, a színpad melletti részen. Ekkor már épp a TNT kezdte a fellépését, de a koncertjüket hamar félbe is szakították. Bizonyos információk szerint az inidens is közrejátszhatott ebben, más forrásból viszont úgy értesültünk, hogy a romló időjárás miatt távoztak.

Az üggyel kapcsolatban Dunaszerdahely városa szombat este újabb közleményt tett közzé a közösségi oldalon. Bejelentették, hogy a vásár területén a teljes biztonsági személyzetet lecserélték.

A teljes közlemény így hangzik:

„Kedves Vásározók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy tekintettel a tegnapi eseményekre, a Csallóközi Vásár területére beosztott teljes biztonsági személyzetet az érintett cég lecserélte, továbbá tájékoztatásuk alapján garanciát vállalnak a vásár nyugodt, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolításáért.“

A hozzászólasokból kiderül, a legtöbben jó döntésnek tartják a személyzet cseréjét, ám vannak olyanok is, akik szerint nem ez a jó megoldás. Az egyik hozzászóló szerint például a városnak, mint szervezőnek kellett volna a megbízott céget lecserélnie. Olyan is akad továbbá, aki nehezményezi, hogy az érintett biztonsági céget továbbra sem nevezték meg.

(parameter)


VÁLASZTÁSI INTERJÚK: Új epizód minden nap 18:00-kor a Paraméteren - egészen szeptember 27-ig!

Eddigi adásaink: