A Real Madrid nem tett rekordajánlatot Neymarért

A Real Madrid cáfolta azt a spanyol sajtóértesülést, mely szerint rekordajánlatot tett Neymarért, a brazilok futballsztárjáért.

A TVE tévécsatorna hétfőn közölte, hogy a fővárosi klub 310 millió eurót kínált a Paris Saint-Germainnek a 26 éves csatárért. Ez az összeg jelentősen meghaladja azt a 222 millió eurót, amelyet a francia bajnok fizetett tavaly az FC Barcelonának, s amellyel Neymar a világ legdrágább futballistája lett.

"Ebből semmi sem igaz, a Real nem tett ajánlatot, és megdöbbentünk azon, hogy egy közmédium hamis információkat terjeszt a megkérdezésünk nélkül" - közölte honlapján az egyesület.

A brazilokkal az oroszországi világbajnokságon negyeddöntőbe jutott játékosnak 2022-ig szól a párizsi szerződése, de a sajtóorgánumokban folyamatosan napirenden van a klubváltása. Florentino Perez, a Real Madrid elnöke nemrég kijelentette, hogy Neymar hamarabb kapna Aranylabdát a blancók labdarúgójaként, mint PSG-színekben.

Médiaértesülések szerint Cristiano Ronaldo maradása is Neymartól függ a Realnál. A 33 éves portugál sztár - akinek 2021-ben jár le a szerződése - egyelőre nyitva hagyta, hogy hol folytatja a pályafutását, de a brazil érkezésével minden bizonnyal távozna.

MTI/para