A Real Madrid szerződtetné Pogbát, és már az is kiszivárgott, mekkora fizetést kínálhatnak neki

2021. október 16. - 15:49 | Sport

Évi 14 millió eurós fizetéssel szerződést kínál a Real Madrid Paul Pogbának, a Manchester United francia válogatott labdarúgójának.

A Real Madrid szerződtetné Pogbát, és már az is kiszivárgott, mekkora fizetést kínálhatnak neki
Paul Pogba (Fotó: TASR)

A 28 esztendős Pogba 2016 óta játszik az angol együttesben, de jó ideje tartja magát a hír, hogy elvágyódik a manchesteri gárdától. Az ABC című spanyol napilap szerint a fővárosi klub 30 millió eurós bónusszal is csalogatja a francia középpályást, akinek megtartásában ugyanakkor bizakodnak a Unitednél. Az újság úgy tudja, hogy az angol klub ötéves szerződést kínál Pogbának, évi 20 millió eurós fizetéssel.

Egy másik forrás, az ESPN korábban arról számolt be, hogy Pogba jövő nyáron szabadügynökként Barcelonába költözhet, az alaposan eladósodott katalán klub esélyeit azonban erősen csökkenheti a futballista magas fizetési igénye.

Pogba eddig 215 mérkőzést játszott a Manchester Unitedben, 38 gólt szerzett és 49 gólpasszt adott. A francia válogatottban, amellyel 2018-ban világbajnok lett, a 2016-os Európa-bajnokságon pedig ezüstérmes, 89 mérkőzésen lépett pályára és 11-szer volt eredményes.


(MTI)

Címkék: Paul Pogba, Real Madrid