Régiók ízei a polcainkon

2021. július 22. - 09:44 | Régió

Az élelmiszerek frissességét, amelyet vásárlóinknak garantálunk, elsősorban azzal érjük el, hogy az élelmiszer, a termék a beszállítótól vagy a gyártótól a Kaufland üzletein keresztül rövidebb idő alatt jut el a vásárlóhoz.

Régiók ízei a polcainkon

Ez annak is köszönhető, hogy a Szlovákia különböző régióiban működő helyi beszállítókkal mi hosszútávon együttműködünk.

A Kaufland boltjaiban a Régióinkból projektnek köszönhetően egyedi termékek széles választékát kínáljuk.

Legyen szó minőségi húsáruról vagy tejtermékről, amelyek olyan tenyészetekből származnak, ahol az állatok a hazai réteken és legelőkön legelnek, vagy tésztákról, kézműves limonádékról, sörökről, illetve a helyi szőlőültetvényekről származó borokról.

A Régióinkból származó termékeket a Kaufland áruházaiban külön, barna szívecskével jelölt polcokon kínáljuk.

Ezzel a logóval azokat a termékeket jelöljük, amelyek 60 kilométeres körzetből érkeztek hozzánk. Helyi beszállítóktól származnak, akik termékeiket főleg regionális alapanyagokból készítik. Azt, hogy a helyi termékek sikeresek, mi sem bizonyítja jobban, mint az a 91 szlovákiai beszállító, akikkel a Kaufland együttműködik.

Ezzel a hozzáállással a Kaufland nemcsak a hazai élelmiszergyártókat támogatja, hanem a helyi gazdákat és a szlovákiai munkapiacot is, így tudja eljuttatni a vásárlóihoz a hazai régiók jellegzetes ízeit.

Most, amikor számtalan ismert személyiség az ilyen-olyan külföldi konyha ízeit népszerűsíti, Ön jöjjön el a Kauflandba és kóstolja meg a szlovák termékeket. Megéri. Ezt garantáljuk!

(PR-cikk)