REJTÉLY: Kávézójuk volt, eladónőként dolgozott a felakasztva megtalált nagymegyeri hölgy

2018. június 13. - 21:51 | Régió

A Joj TV híradója is beszámolt a brutális nagymegyeri esetről.

REJTÉLY: Kávézójuk volt, eladónőként dolgozott a felakasztva megtalált nagymegyeri hölgy
Helyszíni felvétel - Paraméter

A nagymegyeri hölgyet garázsuk kapuján felakasztva találta meg a férje kedden délután négy órakor - derült ki a híradóból. A 40 éves nő eladóként dolgozott, férjével nemrégiben nyitottak egy kávézót.

A rendőrség, mint írtuk korábban, egyelőre nem zárta ki az öngyilkossággal kapcsolatos verziót sem, ugyanakkor több körülmény arra utal, hogy a középkorú nőt meggyilkolhatták. Szintén beszámoltunk már róla korábban, hogy ugyan felakasztva találták meg, kezei és lábai össze voltak kötve, és a Joj TV információi szerint be volt ragasztva a szája, és egy zacskó volt a fejére húzva.

A rendőröknek nyilvánvalóan meg kell vizsgálniuk, hogy ezt így mind ő maga megtehette-e a halála előtt, ugyanakkor ez alapján kevés az esély rá, hogy öngyilkos lett volna.

A szomszédok kellemes, mosolygós asszonyként írták le az elhunytat, aki mindig integetett nekik, mikor autóval látták.

Kedden az esti órákban érkezett a helyszínre az igazságügyi orvosszakértő, és ezután elrendelték az elhunyt boncolását, mely során fény derülhet arra, hogyan halt meg. Egyelőre nem világos, hogy találtak-e idegenkezűségre utaló nyomot az asszony testén.

(Noviny.sk)

Címkék: gyilkos, Nagymegyer, krimi