Rejtélyes baleset Csallóközcsütörtöknél: a csomagtartóban találták meg a 45 éves nő holttestét

2024. március 31. - 09:58 | Régió

A rendőrségi nyomozás még nem zárult le, a boncolási jelentés viszont már elkészült annak a 45 éves nőnek az esetében, aki tavaly augusztusban szenvedett halálos balesetet Csallóközcsütörtöknél (Dunaszerdahelyi járás).

Rejtélyes baleset Csallóközcsütörtöknél: a csomagtartóban találták meg a 45 éves nő holttestét
Fotó: Rendőrség (Facebook)

A 45 éves nő Csallóközcsütörtök felől haladt Pozsony irányába Hyundai Getz típusú autójával, amikor egy kanyarban elvesztette uralmát járműve felett. A kocsi a szemközti sávon áthajtva letért az útról, majd a vízelvezető kanálisba borulva a tetején állapodott meg. A nő bennrekedt a kocsiban.

Egy arra járó autós hívott segítséget. A kiérkező tűzoltók senkit sem találtak az autó utasterében, noha annak ajtóit nem lehetett kinyitni. A kocsit egy arra elhaladó markoló segítségével emelték ki a kanálisból.

A nő holttestét végül a jármű csomagtartójában találták meg. Az előzetes találgatások arról szóltak, hogy mivel az ajtókat nem lehetett kinyitni, a sofőr a csomagtartón keresztül próbált kijutni, de ott sem járt sikerrel. A helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét.

A balesettel kapcsolatos szakértői vizsgálatok még nem fejeződtek be, a boncolási jegyzőkönyv viszont már ismert. A jelentés szerint a nő halálát fulladás okozta. Emellett a boncolás során megközelítőleg 2 ezrelék alkoholt állapítottak meg a szervezetében. A hatóság további információkat egyelőre nem közölhet.


(noviny.sk)