Rejtélyes helyszínelés tartja lázban a dunaszerdahelyi Újfalu lakótelepet! (FRISSÍTVE)

A délutáni óráktól rendőrök zárták le és őrzik az egyik lakóház mélygarázsát.

Rejtélyes helyszínelés tartja lázban a dunaszerdahelyi Újfalu lakótelepet! (FRISSÍTVE)
Fotók: Paraméter - További felvételekért kattints!

A Paraméter úgy értesült, hogy minimálisan délután háromtól - akad, aki szerint már délelőttől - rendőrök lepték el az Újfalu lakótelep 5555-ös lakóházának mélygarázsát.

Este tizenegykor még mindig ez a helyzet állt fenn. A helyszínt biztosító rendőrök érdeklődésünkre nem árultak el semmit, így hivatalos forrásból nem tudunk egyelőre információval szolgálni, viszont néhány fotót sikerült készítenünk.

Ezeken az látható, hogy minimálisan egy dunaszerdahelyi jelzésű ezüst Škoda Octaviát átvizsgáltak, körülötte dobozok, pótkerék, egyéb tárgyak. 

A rendőrök és a helyszínelő szakemberek ki-be járkálnak jobb- és baloldali garázsokból is. Vélhetően odabent is van mit vizsgálni, mivel elég hosszan tartózkodnak ott.

A lakótelepi pletykák szóltak már hulláról, sőt, két hulláról is, ám ezt biztosan állítani nem lehet. A helyszínen lévő lakosok közül azonban néhányan elmondták, hogy a környező lakóházakban nyomoztak már a rendőrök drogügyekben, és a védőruhát, maszkot viselő helyszínelők utalhatnak akár droglaborra vagy valamilyen veszélyes anyagra is.

Rejtély, mi történhet, mi történhetett odabent, mi az, ami ilyen hosszú helyszínelést igényel. Szerdán informálódunk erről a hivatalos szerveknél.

UPDATE - 0.45:

Hivatalosan meg nem erősített információink szerint a lakóház 54-es lépcsőházában élő férfihez köthető a rendőrségi vizsgálat, és kábítószerrel függ össze. 

(parameter)