Remekül érezték magukat a Miss Slovensko 2023 döntősei a komáromi Hotel Europában

2023. március 31. - 14:11 | Régió

A komáromi Europa Hotel & Restaurant vendégül látta a MISS SLOVENSKO 2023 csinosabbnál csinosabb döntőseit. A hölgyek különböző programokon vettek részt a hotel falain belül és kívül is.

Remekül érezték magukat a Miss Slovensko 2023 döntősei a komáromi Hotel Europában
Fotók: Peter Stas (További fotókért kattints a képre!)

Elleshettek pár nagyon egyszerű, ámde mutatós trükköt a hotel éttermének séfjétől, számos oktatáson vettek részt, sőt, még a hotel élő kaszinójában, a GAME WORLD EUROPA-ban is próbára tehették a szerencséjüket, és bizony sikerrel is jártak.

A hölgyek jótékony célra ajánlották fel a nyereményüket: az összeggel Vörös Erika további gyógykezeléseihez járultak hozzá az APPA nonprofit szervezet segítségével.

A hölgyek a harmadik összpontosításukat tölthették el az Europa Hotelben. Elmondásuk szerint ez volt a legszebb és legbarátságosabb hotel, ahol ezidáig közös programon vettek részt.

Bátran látogassanak el Önök is az Europa Hotel & Restaurantba, tekintsék meg a hotel lenyűgöző prémium szobáit, kóstolják meg az étterem séfének legújabb ínyencségeit, illetve tegyék próbára szerencséjüket a hotel filmbe illő kaszinójában is.


www.gameworldeuropa.com
www.fabrica22.sk

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk