Remišová meghívta a pártja tagjait egy hétvégi nyaralásra, hogy ott oldják meg a problémáikat, Kolíková nem hajlandó elmenni

2021. július 10. - 09:14 | Belföld

Veronika Remišová (Za ľudí) meghívta beszélgetésre a pártja tagjait saját nyaralójába. Úgy véli, a hétvégén meg kell oldaniuk a pártban uralkodó feszültséget, mindezt egy kötetlen találkozón képzeli el.

Remišová meghívta a pártja tagjait egy hétvégi nyaralásra, hogy ott oldják meg a problémáikat, Kolíková nem hajlandó elmenni
TASR

„Meghívtam a kollégákat egy őszinte, nyílt és barátságos megbeszélésre” – jegyezte meg az Aktuality.sk-nak a párt vezetője.

Megjegyezte, hogy a Mária Kolíková körüli emberek mind visszautasították a meghívást, majd hozzáfűzte, hogy a meghívása ennek ellenére továbbra is áll.

„Azokkal találkozom, akik dolgozni és tenni akarnak”

– jegyezte meg kritikusan.

Mária Kolíková ellenérvvel válaszolt pártfőnökének. Azt állítja, még e hét szerdán szerettek volna megbeszélést tartani a Za ľudí központjában.

„Van, aki tüzet akar gyújtani, van, aki a központban találkozna. A nyaraló nem old meg semmit”

– tette hozzá Kolíková.

Remišová végül nem ment el a szerdai találkozóra. Az elégedetlen párttagoknak azt mondta, úgy érzi magát mint az óvodában.

„Nem óvoda vagyunk. Politikai párt vagyunk. Egy politikai párt nem kicsinyes problémákkal foglalkozik, hanem az emberek problémáit oldja”

– hangsúlyozta a Za ľudí elnöke.

Kolíková kiáll a döntése mellett, és nem megy el el Remišová hétvégi „pártnyaralására”.

„Úgy gondolom, hogy munkaügyekről jó az asztal mellett beszélni… Meg kell oldanunk a párt problémáit”

– tette hozzá.

Juraj Šeliga elmondta, ő biztosan elfogadja Remišová meghívását.

„Remélem, hogy mindenki eljön a találkozóra és a párt jövőjéről fogunk beszélgetni. Az egyetlen út, amin tovább tudunk menni, az a párbeszéd”

– fűzte hozzá.

(aktuality.sk)