Remišovát halálra rémítette egy medve

2023. június 27. - 09:56 | Belföld

Az elmúlt időben egyre több olyan eset történik, amelyek során emberek medvékkel kerülnek szembe Szlovákia különböző pontjain, és néha bizony tettlegességig is fajulnak ezek a találkozások. Az elmúlt hétvégén Veronika Remišovának, a Za ľudí elnökének is rémisztő esetben volt része.

Remišovát halálra rémítette egy medve
Fotó: TASR

A képviselőnő az elmúlt hétvégén a jó időt kihasználva kutyájával indult sétálni.

„Ezután a hétvége után teljes mértékben megértem azokat az embereket, akiknek egy kicsit (és néha nagyon is) már mennek az agyukra a medvék... Fredyvel a nyugodt erdei sétán egy méterre a turistaösvénytől megzavartunk egy medvét, aki épp a magas fűben szunyókált” – írta közösségi oldalán Remišová.

A kutya nem ugatott, ő maga pedig már csak akkor vette észre a medvét, amikor odaértek mellé. Ekkor a vad morcosan kiugrott elé. Mint írta, halálra rémült, hogy Fredy a medve desszertjeként végzi, ő maga pedig lesz a főfogás.

A találkozó végül szerencsés véget ért: a medve morogva elrohant az erdőbe. Remišová bele sem mer gondolni, hogyan végződött volna az egész, ha a medvének nagyobb elszántsága és étvágya van. A képviselőnő azt üzeni az embereknek, hogy legyenek óvatosak túrázás közben.


-para-